Bemutatkozás a TÓMÉK-en

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusa is lehetőséget kapott rá, hogy kiállítóként bemutatkozzon a TÓMÉK-en.

A Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal által szervezett TÓMÉK / Tisza-tavi Napok Fesztivál 5 napon keresztül (2021.07.07-11.) várja minőségi szórakozási lehetőségekkel az érdeklődőket. A szervezők egyik fő célja az, hogy a fesztivál keretein belül bemutassák a tó és a térség természeti és kulturális értékeit.


 

Délelőtt kiállítók és színes programok biztosítják a kikapcsolódást.

A MATE gyöngyösi Károly Róbert Campusa nyereményjátékokkal várja az érdeklődőket, kollégáink igény esetén tájékoztatást adnak az intézmény által hirdetett képzésekről, az Erdőtelki Arborétum növényvásárral készül és bemutatkozik a széles körű – éttermi, vendéglátói, szállodai, rendezvényszervezői – szolgáltatásokat nyújtó Károly Róbert Kft. is.

Kézműves szappanház, gulyásbomba, bio gyümölcslevek, kézműves dísztárgyak, termelői mézek, mezőgazdasági gépkiállítás, gyermekprogramok, vidámpark. Csak néhány, a fesztivál területén megtalálható kiállítók és szórakozási lehetőségek közül.

Délutántól késő estig pedig a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli zenekarai lépnek színpadra a TÓMÉK-en. Az 5 napos fesztiválon a teljesség igénye nélkül koncertet ad a 30Y, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, Majka & Curtis, a Bëlga, valamint Péterfy Bori.

szöveg, fotók: Nagy Réka