Köszöntő

Szeretettel köszöntjük!
Reméljük, hogy hasznos információkkal tudjuk nyelvtanulását és nyelvvizsgára való felkészülését segíteni.
Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk!
Szeretné a munkájához szükséges nyelvismeretet megszerezni? Szeretne pluszpontokat szerezni a felvételijéhez? Szeretné megszerezni a diplomájához szükséges nyelvvizsgát? Hobbija a nyelvtanulás? Ha bármelyik kérdésre Igennel válaszolt, keressen bennünket, kérje ajánlatunkat!

Célkitűzéseink
A Nyelvvizsga Centrum célja, hogy hozzájáruljon az egész életen át tartó tanulás szemléletének és igényének kialakulásához, ezen belül kiemelve a nyelvtanulás és vizsgázás fontosságát. Nyelvtanfolyamainkkal és idegen nyelvű készségfejlesztő tréningjeinkkel a főiskolai hallgatók, a lakosság, vállalatok, költségvetési szervezetek számára kínálunk olyan idegennyelvi képzési programokat, melyek kielégítik a munkaerő-piaci igényeket, hozzájárulnak a versenyképességet növelő szakképesítések megszerzéséhez és rugalmasan követik az oktatási- gazdasági szféra folyamatosan változó követelményeit.

Tevékenységünk fő területei
Általános és gazdasági (üzleti, kereskedelmi, idegenforgalmi szakirány) nyelv oktatása angol, német, és orosz nyelveken általános és gazdasági nyelvvizsgák szervezése és lebonyolítása alap- közép- és felsőfokon a felnőttképzés sajátos igényeihez igazodó idegen nyelvi tananyagfejlesztés, multimédiás tananyagok adaptálása általános és szakmai nyelvoktatásra, nyelvvizsga anyagok összeállítása, tesztelése.

Nyelvvizsgák
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusán a következő államilag akkreditált nyelvvizsgaközpontok nyelvvizsgáinak letételére nyílik lehetőség:

általános nyelvvizsga:
- TELC
- ELTE ONYC
- TársalKODÓ
- Language Cert

szakmai nyelvvizsga:
- GazdálKODÓ

Vizsgahelyvezető: Dr. Pallás Edit főiskolai docens
Nyelvvizsgaszervező: 
Vizsgáztatók:

Német nyelv:
Dr. Pallás Edith főiskolai docens
Boda-Kovács Judit nyelvtanár
Hangosi Andrea nyelvtanár
Dr. Herneczky Andrea főiskolai docens
Simon Veronika nyelvtanár

Angol nyelv:
Agócs Adrienne nyelvtanár
Benkő Béla nyelvtanár
Kovács Kinga nyelvtanár
Szabó Rozália nyelvtanár
Dr. Szűcs Csaba adjunktus, oktató
Dr. Varga Erika egyetemi docens
Dr. Szira Zoltán egyetemi docens

A Nyelvvizsga Centrum nyelvtanárai a hat nyelvvizsga rendszerben akkreditált nyelvvizsgáztató tanárok, akik professzionális tudásuk révén hatékonyan tudnak a nyelvoktatásban és nyelvvizsgáztatásban is közreműködni. Ezáltal az intézmény megteremtette a hallgatók, a város és annak vonzáskörzetébe tartozó többi település lakói számára is azt a lehetőséget, hogy a nyelvvizsgára való felkészüléstől a vizsgázásig mindent elérhető közelségben, kedvező áron és professzionális környezetben kaphassanak meg. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az államilag elismert, akkreditált általános és szakmai nyelvvizsgákról, nyelvvizsgahelyekről, nemzetközi nyelvvizsgák honosításáról tájékoztató az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ honlapján található, a www.nyak.hu oldalon.