Ügyintézés a Tanulmányi Osztályon

A Tanulmányi Osztály ügyfélfogadási rendje:

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatásul: a 23/2021 (IX.7) rektori utasítás (https://uni-mate.hu/sites/default/files/23_2021_ix.07._sz._rektori_utasitas_0.pdf) alapján az Egyetem a 2021/2022-es tanévet személyes jelenléttel történő oktatással kezdi meg.

A tanulmányi ügyek intézését elsődlegesen elektronikus úton kell bonyolítani, a tanulmányi rendszeren keresztül vagy elektronikus levelezésben. Amennyiben adott ügy természeténél fogva elektronikus úton nem intézhető el, úgy személyes ügyintézésre is lehetőség van, az adott Campus Tanulmányi Osztály munkatársaival előre egyeztetett időpontban.

Felhívom figyelmüket, hogy a rektori utasítás alapján a tanulmányi osztályokon ügyfélfogadási időben minden olyan helyiségben, amelyben ügyintézés céljából ügyfélfogadás zajlik, kötelező a maszk használata. Kérjük az utasítás betartását!

Ügyfélfogadási idő: hétfő, szerda és péntek 9:00-12:00.

A fentiekre tekintettel kérdéseikkel elsősorban saját tanulmányi előadójukat keressék. Tanulmányi ügyintézőjének nevét megtalálja a Neptunban a Tanulmányok/Képzés adatoknál. Munkatársaink részletes elérhetőségi adatait az OIG honlapján (oig.uni-mate.hu) az Elérhetőségek menüpont alatt találják meg.

 

A gyöngyösi Károly Róbert Campus tanulmányi ügyintézőinek elérhetőségeit az alábbi oldalon találja: Tanulmányi Osztály munkatársainak elérhetőségei